Setmanari d'informació local - 138 anys

Francesc Lladó dóna a conèixer la vida i obra de Miquel Ferrà i Juan

L'escriptor solleric Francesc Lladó Rotger va presentar a Ca'n Dulce el seu nou llibre es tracta de "El Pont de la mar blava. Vida i obra de Miquel Ferrà", presemtació que va anar a càrrec de Piquita Riera, que va fer una nodrida dissertacó alabant la gran feina realitzada per Lladó, com també va destacar la figura de Miquel Ferrà en totes les facetes de la seva vida.

Per la seva banda, Francesc Lladó, que va fer el corresponent capítol d'agraïments i va admetre que hagué de resumir i molt tot el material que havia aconseguit sobre Ferrà per fer el llibre, material aconseguit gràcies a la col·laboració de la família Ferrà.

Precisament, una familiar del protagonista del llibre també fou present a l'acte i va destacar la descoberta de molt de material sobre Ferrà i lamentà no haver-ho fet abans. Va donar lectura a alguna curiosa carta escrita per ell mateix. No cal dir que l'acte fou realment emotiu.

El llibre és una coedició de les publicacions Abadia de Montserrat, Universitat de les Illes Balears i Institut d'Estudis Baleàrics.

Es tracta d'una biografia de Miquel Ferrà Juan, el mateix que entre els anys 1911 i 1915 va fer una campanya a Sóller a favor de la llengua catalana, a l'hora que és un resum de la tesi doctoral que Francesc Lladó va publicar fa poc temps.

L'autor, amb aquest llibre vol donar a conèixer la figura de Miquel Ferrà al gran públic, per la qual cosa ha emprat un llenguatge senzill i entenedor.

El llibre està dividit en diversos capítols, en els quals resumeixen les diferents etapes de la vida de Miquel Ferrà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.