Setmanari Sóller

135
anys

Miquel Àngel Canals Actualitat_down

Sóller » Local

Joan Mayol presenta divendres la seva obra "Pedro Mayol, la aventura de un emigrante"

|

ENTREVISTA - El conegut director de teatre amateur Joan Mayol (Nova Terra) presneta aquest divendres (dia 20) el seu primer llibre. Es tracta d'una obra sobre el seu avantpassar Pedro Mayolo, emigrant a Puertoi Rico. Joan Mayol va idear la publicació d'aquesta obra d'història familiar després que uns parents de Puerto Rico venguessin a Mallorca de vacances. Assegura que llavors es va adonar que "ni ells ni nosaltres sabíem gaire coses dels nostres avantpassats" i ho va voler investigar. L'entrevistam amb motiu d'aquesta opera prima.

Sóller » Societat i Cultura

Dijous comencen els actes de la Nit de l'Art

|

La Nit de l'Art 2014 es durà a terme el proper dia 16 d'agost, enguany superarà llargament el seu rècord de participació. I és que segons dades facilitades pels organitzadors aquesta setmana, el nombre d'artistes inscrits era ja de 130.

Sóller » Esports

3-0. El Sóller manté la bona ratxa i fulmina el S'Horta

|

El Sóller manté la seva bona ratxa Despres de superar amb total mereixement al S'Horta en un partit que ja va quedar vist per a sentència en la primera part. Només tres minuts va necessitar Tomeu Reynés per obrir el marcador, i en l'11 aconseguia el segon d'un precís tret des de la frontal de l'àrea. I en el 33 Marc Tovar aconseguia el tercer de xut des de dins l'àrea.
El S'Horta només va disposar de dues ocasions a la primera part, la més clara un llançament de falta que va sortir fregant el travesser.
La segona part pràcticament va sobrar. El Sóller va baixar la intensitat de joc, en part a causa dels canvis i el S'Horta ho va intentar però es va trobar a un Mario incommensurable. El marcador ja no es va moure i la victòria del Sóller va ser totalment lògica.

Sóller » Societat i Cultura

Es farà un cicle de xerrades sobre els jueus conversos de Sóller

|

La Regidoria de Cultura, Patrimoni i Festes i l'Arxiu Municipal volen organitzar anualment activitats de caire cultural i divulgatiu de la història i patrimoni de Sóller.

Enguany ha sorgit l'oportunitat de tractar el tema dels descendents dels jueus conversos de Sóller, un tema tan desconegut com actual, per la qual cosa s'ha decidit organitzar un cicle de conferències.

Sóller » Societat i Cultura

Francesc Lladó dóna a conèixer la vida i obra de Miquel Ferrà i Juan

|

L'escriptor solleric Francesc Lladó Rotger va presentar a Ca'n Dulce el seu nou llibre es tracta de "El Pont de la mar blava. Vida i obra de Miquel Ferrà", presemtació que va anar a càrrec de Piquita Riera, que va fer una nodrida dissertacó alabant la gran feina realitzada per Lladó, com també va destacar la figura de Miquel Ferrà en totes les facetes de la seva vida.