Setmanari Sóller

134
anys

Miquel Àngel Canals Actualitat_down

Sóller » Local

Joan Mayol presenta divendres la seva obra "Pedro Mayol, la aventura de un emigrante"

|
Opina

ENTREVISTA - El conegut director de teatre amateur Joan Mayol (Nova Terra) presneta aquest divendres (dia 20) el seu primer llibre. Es tracta d'una obra sobre el seu avantpassar Pedro Mayolo, emigrant a Puertoi Rico. Joan Mayol va idear la publicació d'aquesta obra d'història familiar després que uns parents de Puerto Rico venguessin a Mallorca de vacances. Assegura que llavors es va adonar que "ni ells ni nosaltres sabíem gaire coses dels nostres avantpassats" i ho va voler investigar. L'entrevistam amb motiu d'aquesta opera prima.

Sóller » Comarca

El bou de Fornalutx d'enguany nom «Violento» i pesa 300 kg.

L'Ajuntament adquireix l'animal que sortirà al correbou per les festes

|

El poble veí de Fornalutx ja es troba preparant les seves festes en honor a la Nativitat de la Mare de Déu, que seran el proper mes de setembre. Un any més, l'acte més esperat serà l'arribada del bou, enguany prevista pel divendres dia 5 de setembre.

Sóller » Societat i Cultura

Dijous comencen els actes de la Nit de l'Art

El pregó, se celebra divendres i anirà a càrec del director de cinema David Carreras

|
Opina

La Nit de l'Art 2014 es durà a terme el proper dia 16 d'agost, enguany superarà llargament el seu rècord de participació. I és que segons dades facilitades pels organitzadors aquesta setmana, el nombre d'artistes inscrits era ja de 130.

Sóller » Esports

3-0. El Sóller manté la bona ratxa i fulmina el S'Horta

|
Opina

El Sóller manté la seva bona ratxa Despres de superar amb total mereixement al S'Horta en un partit que ja va quedar vist per a sentència en la primera part. Només tres minuts va necessitar Tomeu Reynés per obrir el marcador, i en l'11 aconseguia el segon d'un precís tret des de la frontal de l'àrea. I en el 33 Marc Tovar aconseguia el tercer de xut des de dins l'àrea.
El S'Horta només va disposar de dues ocasions a la primera part, la més clara un llançament de falta que va sortir fregant el travesser.
La segona part pràcticament va sobrar. El Sóller va baixar la intensitat de joc, en part a causa dels canvis i el S'Horta ho va intentar però es va trobar a un Mario incommensurable. El marcador ja no es va moure i la victòria del Sóller va ser totalment lògica.

Sóller » Societat i Cultura

Es farà un cicle de xerrades sobre els jueus conversos de Sóller

Seran impartides per Dolors Forteza-Rey, Jaume Pinya i Josep A. Morell

|
1 opinión

La Regidoria de Cultura, Patrimoni i Festes i l'Arxiu Municipal volen organitzar anualment activitats de caire cultural i divulgatiu de la història i patrimoni de Sóller.

Enguany ha sorgit l'oportunitat de tractar el tema dels descendents dels jueus conversos de Sóller, un tema tan desconegut com actual, per la qual cosa s'ha decidit organitzar un cicle de conferències.

Sóller » Societat i Cultura

La missa del dia del patró es farà demà a l'església de Sant Bartomeu

La nit dels Esclatabutzes acabarà amb l'actuació d'un Dj

|
Opina

Tot i que semblava que no seria possible, al final l'empresa que realitza les obres a la Parròquia de Sant Bartomeu i el Rector han arribat a un acord que permetrà que la missa major de Sant Bartomeu de demà dimarts, es pugui fer al temple parroquial.

Sóller » Societat i Cultura

Les festes de Sant Bartomeu se celebraran del 20 al 24 d'agost

S'ha elaborat un complet programa d'actes per a tots els públics durant aquests dies

|
5 opiniones

La regidoria d cultura ha donat a conèixer aquesta setmana el programa de les festes patronals de Sant Bartomeu, lesquals se celebraran del 20 al 24 d'agost amb un variat programa d'actes.

Sóller » Societat i Cultura

Menys participació, però més nivell al Concurs de Joves Intèrprets

Guillem Colom, premi al millor solleric i Eduard Belmar premi Miquel Ballester Serra

|
Opina

Un any més Joventuts Musicals de Sóller, que enguany commemora el seu 50è aniversari, ha celebrat el Concurs de Joves Intèrprets enguany en la seva onzena edició, la qual ha destacat per la menor participació però per un major nivell dels músics participants.

Sóller » Societat i Cultura

Francesc Lladó dóna a conèixer la vida i obra de Miquel Ferrà i Juan

|
Opina

L'escriptor solleric Francesc Lladó Rotger va presentar a Ca'n Dulce el seu nou llibre es tracta de "El Pont de la mar blava. Vida i obra de Miquel Ferrà", presemtació que va anar a càrrec de Piquita Riera, que va fer una nodrida dissertacó alabant la gran feina realitzada per Lladó, com també va destacar la figura de Miquel Ferrà en totes les facetes de la seva vida.