Setmanari d'informació local - 138 anys

Tecnologies militars i poder: Aspirants a controlar el món

Un dia vaig escriure, no record quin temps fa, que un martell és una eina neutral, que tant pot servir per clavar una tatxa com per a rompre el cap d'un veïnat, transformant-se en arma.  O sigui, que el fa bo o dolent, no  la seva capacitat de fer, sinó la intenció en que és emprada. 

Vull dir, amb la tecnologia, la ciència, passa exactament el mateix; una central nuclear (malgrat estigui en total desacord d'intentar treure o extreure l'energia d'aqueixa manera tan perillosa i que deixa tants residus tòxics), no té el mateix component ni farà el mateix matx com una bomba atòmica. Però la investigació sobre l'energia atòmica ha servit  i s'ha utilitzat per ambdues coses. En nom de la ciència s'han fet vertaderes consecucions, de les quals  algunes han beneficiat a l'ésser humà,  i d'altres,  han causat mort, pobresa i patiment.

L'evolució actual de la ciència, esbrinar com funciona el nostre planeta, pot també servir per les dues coses. Aplicats els descobriments a la consecució del poder i de l'hegemonia dels grans imperis del Segle XXI , aplicant aquests coneixements a la indústria armamentística, deixa a la humanitat desprotegida fins a uns límits que anteriorment no hi havia estat. A mode d'exemple, amb  la pólvora i el seu descobriment- que per cert, s'emprà per les armes de foc i per fer focs artificials- no es podia destruir el planeta. Va servir per canviar el rumb de la història i la posició dels països que l'empraven. Anant una mica més  enrere, l'emprament del ferro per la maquinària bèl·lica va crear una superioritat bèl·lica als qui l'empraven, ben igual com   la utilització dels principis de la politja i d'altres que tan s'empraren per fer màquines d'assalt com per la construcció d'edificis.

Em sembla que enteneu perfectament el que vull dir. Però avui en dia i des de fa estona, existeix  material bèl·lic per destruir un bon grapat de vegades el nostre planeta, a més, la coneguda bomba atòmica s'ha democratitzat, no tan sols la tenen unes quantes nacions-elit,  sinó que cada vegada són més  països que la tenen.

Avui arribam a tantes grans incongruències que a mi em tenen bocabadat i astorat, com són "missions de pau, que cobreixen els diversos exercits de diversos països, molt ben preparats per a "matar als dolents"; que cada dos per tres s'equivoquen  en segons quines operacions, matant "infortunadament" civils. Com estic prou cansat de què m'intentin entabanar amb eufemismes, escriuré, que un exercit està preparat per matar a l'enemic de la manera millor i a ser possible menys costosa, amb vides i amb doblers. No existirien "missions de pau" sinó hi hagués situacions de misèria i guerra.

A través d'un correu electrònic, que llavors no sé per quines cinc-centes em va desaparèixer m'arriba aquesta informació sobre el  Programa d'investigació d'aurora activa d'altra freqüència, anomenat HAARP per les seves sigles amb anglès, que està realitzant USA a Alaska. I a partir d'aquí he anat esbrinant més informació, inclusiu que existeix una normativa del Consell d'Europa que regula, segons quins tipus d'activitat que pugui afectar al medi ambient, com si podria ser aquest projecte: Com provocar sèquies, tsunamis, pluges, terratrèmols i altres canvis climatològics a zones o àrees que es volguessin empobrir o que segons USA siguin desafectes

Tot fa indicar que països considerats per USA, ja coneixeu qui governava, el mateix que tingué una excusa molt "creïble" per organitzar la Guerra d'Iraq, perteneixents  a "l'eix del mal" com "Corea del Nord, per exemple, s'ha caracteritzat des de mitjans dels 90 per una successió de sequeres, seguides per inundacions. Mentre que a l'Iraq, l'Iran i Síria devastadores sequeres van ocórrer en 1999, i a l'Afganistan, en els quatre anys anteriors a la invasió de 2001, l'absència de precipitacions va destruir l'economia agrícola".

Els científics nord-americans han desenvolupat la teoria de Nicolas Tesla i disparant cap a la ionosfera freqüències de baixa intensitat, després les poden fer rebotar allà a on considerin i aconseguint el principi de ressonància.  Aquestes microones i a més, està comprovat científicament, de fet unes instruccions dels aparells de microones, és que mantinguis una distància de seguretat mentre està funcionant; poden afectar el cervell humà i causar-li distints estats emocionals, segon la freqüència de l'onda. Això també està comprovat. O sigui que es pot canviar el comportament de poblacions a àrees on interessi, sense que ni se n'adonin.

Sembla que les profunditats a on s'han detectat els epicentres dels darrers  terratrèmols  han seguit un determinat patró, tots s'han produït a la profunditat de 10 km, com els de:

Veneçuela 8 de gener- Hondures 11 de gener- Haití 12 de gener i totes les seves rèpliques. I casualitat o no, que a Haití es trobaren uns jaciments de petroli superiors als de Veneçuela.

De totes maneres, i de cada cop més aviat, i perdoneu l'expressió, tota la pudícia, la merda, la porqueria , l'intent de manipulació  i la corrupció es destapen cada cop més aviat. I la informació corr. Sinó feis una prova, poseu al cercador Google , recercar "Projecte Haarp" i vos sortiran ni més ni manco que cinc-cents mils resultats.

Acabaré l'article, transcrivint aquesta informació que he traduït, que dona prou que pensar: "El febrer de 1998, el Comitè d'Afers Exteriors, Seguretat i Política de Defensa del Parlament Europeu va tenir una audiència pública a Brussel·les  sobre el tema del HAARP. La "Moció de Resolució" que va presentar el Comitè al Parlament Europeu (document núm. A4-0005/99, de 14 de gener de 1999) contenia aquests termes:

     "Considera que el HAARP ..., en virtut del seu vast impacte sobre el medi ambient, constitueix una preocupació mundial, i demana que les seves implicacions legals, ecològiques i ètiques siguin avaluades per un organisme internacional independent ...; [el Comitè] lamenta el rebuig reiterat de l'administració dels Estats Units en ... aportar proves a l'audiència pública ... relatives als riscos del programa HAARP per al medi ambient i per al públic. "

És curiós o totalment intencionat(?), que no ens arribi aquesta informació a través dels mitjans de comunicació i ens bombardegin amb tantes pardalades que no s'aguanten de peus.

Notícies relacionades

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.