Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ofrena de flors de la Fira tendrà un recorregut diferent enguany

Quan falten dues setmanes per a l’arribada de la Fira, el programa de festes està llest des d’aquesta setmana i amb ell s’han conegut algunes de les novetats que tendran els esdeveniments de les festivitats. Segons ha informat aquesta setmana la regidora de Festes, Mar Castañer, «a partir del pròxim dilluns o dimarts els programes estaran ja impresos, així que els sollerics i solleriques podran consultar-los des de la pròxima setmana».

Enguany, una de les novetats fa referència al recorregut de l’Ofrena de flors a la Mare de Déu de la Victòria, que se celebrarà, com sempre, el dissabte capvespre de la Fira. La solemne processó arrancarà a les 17 hores des del carrer Hospici, per dirigir-se al carrer Sant Joan, passant després pels carrers Sant Bartomeu i Bon Any, i acabar el seu nou recorregut d’enguany a la Plaça.
Una altra de les novetats és que les revetlles tant del divendres com del dissabte se celebraran enguany a l’escenari muntat davant l’Ajuntament, «perquè els grups de dissabte, dia en què se solia fer la festa a l’Alameda, necessiten més espai», segons Castañer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.