Setmanari d'informació local - 138 anys

Creu Roja ha realitzat 582 actuacions durant el 2023

L’entitat presentà la memòria anual per reconèixer voluntaris i socis

La delegació de Creu Roja a Sóller presentà dijous la memòria de les activitats que ha realitzat durant el 2023. Els 54 voluntaris de que disposa la corporació sollerica han fet un total de 582 actuacions, la qual cosa suposa 1.106 hores destinades a treball no remunerat. Una de les labors fonamentals que realitza l’entitat a Sóller és el suport a persones majors o discapacitades, així com l’atenció a persones en risc extrem de vulnerabilitat. En aquest camp del servei social, la Creu Roja de Sóller ha ajudat enguany a un total de 510 persones majors o amb problemes derivats de la discapacitat física. D’altra banda, fins a un total de 235 usuaris en situació d’extrema vulnerabilitat per diferents motius han estat atesos al llarg del present exercici.

Quant als recursos disponibles, l’entitat depèn totalment dels ingressos derivats de les quotes dels associats, de donacions i dels convenis de teleassistència amb els ajuntaments de la comarca, la qual cosa en total suposa uns ingressos d’uns 132.000 euros. Enguany la Creu Roja local ha posat en marxa una base de salvament marítim en el Port, amb 5 voluntaris i una embarcació sempre a punt per a intervenir. També està pendent d’executar les obres de reforma de la seva seu del carrer Joan Baptista Ensenyat, per a modernitzar-la i prestar un millor servei, la qual cosa suposarà una inversió de 345.000 euros en aquesta infraestructura, bàsica per a poder prosseguir amb la seva labor a la comarca.

L’acte es va celebrar en el local de la Tercera Edat de Sóller on el president, Joan Albertí va reconèixer d’una manera especial les entitats col·laboradores com els Bombers de Mallorca i la Instal·lació Social de l’Armada i els socis Bartomeu Rullan i Mercè Pizá.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.