Setmanari d'informació local - 138 anys

La Plataforma per la Memòria Democràtica organitza un acte de commemoració de la República a la plaça de Cort

La Plataforma per la Memòria Democràtica, que agrupa entitats i organitzacions en defensa dels drets de les víctimes de la Guerra Civil i el franquisme, ha presentat aquest dimecres l’acte que ha organitzat per a aquest diumenge, 14 d’abril, a les 12.00 hores a la plaça de Cort, a Palma, en commemoració de la II República.

L’acte servirà per a «recordar les conquestes i els avanços aconseguits pel règim republicà, que varen ser eliminats per una Guerra Civil i un règim criminal». La Plataforma ha fet una crida a tota la ciutadania a participar en aquest acte i en tots els de commemoració de la República que tendran lloc aquests dies arreu de Mallorca.

L’entitat ha recordat la importància del règim republicà, pels avanços aconseguits en drets i llibertats, i ha denunciat els retrocessos en matèria de Memòria Democràtica impulsats en aquests moments des de les institucions de les Illes Balears, amb l’amenaça de derogació de la Llei de Memòria Democràtica com a agressió principal a les víctimes, a les seves famílies i a la societat en general. La Plataforma ha anunciat que organitzarà mobilitzacions per a donar resposta a aquests atacs i ha fet una crida a la societat a participar-hi en defensa dels drets democràtics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.