Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] 'Ivan i els gossos', de La Ruta 40, la proposta teatral d'aquest cap de setmana

58089

El Teatre del Mar obre les portes a l'obra teatral 'Ivan i els gossos', espectacle de la companyia La Ruta 40, divendres 5 i dissabte 6, a les 20.00 hores; i diumenge 7 a les 19.00 hores.

'Ivan i els gossos' està basada en fets reals. El colpidor text de la dramaturga anglesa Hattie Naylor relata la brutal història d’Ivan Mishukov, un nin de 4 anys que va sobreviure sol durant dos anys en el Moscou de l’era Yeltsin, en ple esfondrament del sistema soviètic.

És un muntatge de petit format amb un relat de supervivència trepidant, poètic i desolador a parts iguals, una posada en escena austera, una molt bona direcció a càrrec de Xavier Boada i una magnífica interpretació de Pau Rossell, per la qual va estar nominat als Premis Butaca 2023 com Millor actor revelació.

La Ruta 40 és una companyia de teatre independent fundada l’any 2011 a Barcelona. Treballa amb un equip estable, integrat per Alberto Díaz, Maria G. Rovelló, Albert Prat i Sergi Torrecilla, però sempre oberta a col·laboracions intergeneracionals amb altres directors, intèrprets i creadors.

Treballa en dues línies: espectacles a partir de textos clàssics o contemporanis; i espectacles de creació en col·laboració amb dramaturgs i directors externs a la companyia. Ha estrenat dotze espectacles, i ha rebut diversos premis com el III Premi ADETCA – Catalunya Teatre (2020) en la modalitat de 'Projecte artístic singular', per «la innovació constant i sostinguda i per la important aportació a les arts escèniques».

La companyia de teatre va agafar el nom de la ruta 40, la carretera més llarga i espectacular d’Argentina. Els seus 5.194 km travessen el país de nord a sud resseguint la Cordillera de los Andes, creua deserts, rius i muntanyes fins arribar a la fi del món.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.