Setmanari d'informació local - 138 anys

Marratxí ofereix visites guiades al Museu del Fang i tallers d’elaboració de siurells

57917

Amb motiu dels Dies Europeus de l'Artesania l'Àrea de Cultura del Ajuntament ha preparat una visita guiada al Museu del Fang i un taller d’elaboració de siurells impartit per Marga Juan, formadora i responsable del museu.

L’objectiu d’aquestes jornades és apropar el públic als oficis artesans amb dues jornades d’activitats: dimarts 2 d'abril de 10:00 a 11:30 per a infants i de 12:00-13:30 per a adults i dijous 4 d'abril, en el mateix horari.

La regidora de Cultura i Ceràmica, Carme Cañellas, ha declarat que «com a terra de fang trobam adient mostrar la feina dels artesans, per fer-los visibles. Aprofitant les vacances escolars apropam la figura de museu i el fang tant a infants com a adults».

Les inscripcions es poden fer enviant un correu a museudelfang@marratxi.es, amb un màxim de 15 persones per cada grup.

Marratxí se suma així a altres municipis de Mallorca que participen en aquesta setmana artesana, com Vilafranca de Bonany, que ofereix un taller de cordats mallorquins amb corda tradicional o Sóller, que organitza visites al taller de sabó artesanal de Jabones de Mallorca.

Els Dies Europeus de l'Artesania tenen el seu origen a Les Journées Européennes des Métiers d'Art, que organitza a França l'Institut National des Métiers d'Art (INMA) des del 2002.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.