Setmanari d'informació local - 138 anys

Recitals poètics de 'Flamarades sortiran', aquest cap de setmana a Binissalem i a Manacor

57603

'Flamarades sortiran. Antologia de poesia catalana feminista', selecció i elecció a cura de la poeta mallorquina Maria Antònia Massanet, i editada per Godall Edicions, es presentarà a dos municipis mallorquins, que concentren una apreciable vida cultural de l'illa.

A Binissalem, divendres 22 de març, a les 20.00 hores, a la Sala Maria Antònia Oliver de la Casa Llorenç Villalonga, al carrer Bonaire, 25. Recitaran les poetes: Joana Maria Abrines, Roser Amills, Antonina Canyelles, Maria Magdalena Gelabert, Àngels Moreno, Anna Pantinat i Aina Riera. El recital poètic, amb la presentació a càrrec de l'autora, està organitzat per Godall Edicions, Espiral, Consell de Mallorca i Fundació Mallorca Literària.

A Manacor, dissabte 23 de març, a les 12.00 hores, a la Institució Alcover, al carrer del Pare Andreu Fernàndez, 12. Recitaran les poetes: Roser Amills, Antonina Canyelles, Àngels Cardona, Maria Magdalena Gelabert, Glòria Julià, Àngels Moreno, Anna Pantinat i Maria Victòria Secall. Aquest recital està organitzat per Godall Edicions, Consell de Mallorca, Institució pública Antoni Maria Alcover i Manacor Poètic.

Meri Torras Francés explica al pròleg: «Flamarades sortiran és un vers de Josefa Contijoch que apunta justament a les conseqüències visibles de les lluites feministes, a la seva manifestació en l’espai públic, sense mordassa possible. Aquest és el propòsit, anunciat des de l’encapçalament, d’aquesta antologia: encendre en cadascú, individualment, i alhora en un nosaltres comunitari, la flama feminista, el seu escalf a la vegada que la seva capacitat renovadora».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.