Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] 'Fent voltes per Palma', el nou single de Xanguito triomfa a les plataformes musicals

Ha arribat el gran dia per al grup Xanguito, 21 de març, és el dia que surt a la venda, en versió CD i vinil, i a totes les plataformes musicals, el quart àlbum d'aquesta banda mallorquina consolidada dins del panorama musical català.

El nou disc de Xanguito titulat 'Bon Rotllo', perquè reflecteix l'essència d'aquest treball discogràfic, ja està en circulació i ho fa amb l'original, trepidant, i alhora reivindicatiu, single de la cançó 'Fent voltes per Palma'. Un videoclip que compta amb la col·laboració de Tomeu Penya, i la participació d'un grapat de creadors de continguts locals.

Al llarg del videoclip surten sis cotxes circulant pels carrers de la ciutat en una cerca infructuosa de trobar aparcament. A un d'ells, tots els components de Xanguito: Joan Muntaner, Josep Castell, Pau Belenguer, Miquel Amengual, Lluc Bimbo, Marc Pericàs i Sara Mingolla; a un segon, Tomeu Penya; a un tercer, Àngel Aguiló, Joana i Guillem; a un quart, Neus i Aina d'Anamfent pòdcast, Toni Guiscafrè, Cas Horrach i Ràdio Rabassó; a un quint, Joan Guasp i Aina Guasp; i al sisè, Parisio.

El videoclip de 'Fent voltes per Palma', dos dies després de ser penjat a les plataformes musicals està arrasant entre els seguidors de Xanguito. Per exemple, només a YouTube ja du més de desset mil visualitzacions i la repercussió va en augment. També du un molt bon ritme la venda de les entrades pels seus concerts programats. El primer a Barcelona, dijous 4 d'abril, amb el festival Guitar BCN 24, a la sala de concerts Luz de Gas. El segon, a Mallorca, dissabte 6 d'abril, a l'Auditori d'Alcúdia. I el tercer, divendres 7 de juny, a Menorca, al Teatre Casino 17 de gener, de Ciutadella.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.