Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi: «Estam a favor de qualsevol patrocini esportiu al Reial Mallorca, tot i que vagi lligat a promoció turística»

El Pi-Proposta per les Illes s’ha posicionat a favor del patrocini de 2,6 milions d’euros que el Consell de Mallorca i el Govern han atorgat al RCD Mallorca. «Estam a favor de qualsevol patrocini esportiu al Reial Mallorca, tot i que vagi lligat a promoció turística», ha assegurat el portaveu d’El Pi al Consell de Mallorca, Antoni Salas.

«Fa dos anys ja vàrem votar a favor del patrocini al club vermellenc i, a més, vàrem aconseguir que també s’ampliassin aquests patrocinis a altres clubs esportius, federacions i a l’esport base. De fet, creim que el Consell també ha d’apostar per fer aquests tipus de patrocinis més enllà de l’únic equip de futbol de les Illes Balears que juga a primera divisió», explica el portaveu.

El que sí ha trobat a faltar Salas és un full de ruta més concret. «Creim en el patrocini, però ens hauria agradat que es detallàs una mica més com es farà, un pla d’acció que xerri de temporada baixa, de desestacionalitzar, de producte local o de circularitat. Esperam que aquestes accions es vagin implementant així com es vagi desenvolupant el conveni amb el Reial Mallorca», ha sentenciat Antoni Salas.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.