Setmanari d'informació local - 138 anys
Sóller » Esports RCD Mallorca

Tuni sumarà avui 100 partits a Primera amb el Mallorca

Andreu VivasA.V.

Tuni Adrover està a un pas d'entrar a la història del mallorquinisme si avui juga enfront el Tenerife a Son Moix, ja que sumarà el seu partit número 100 a Primera Divisió amb el RCD Mallorca. El davanter serà, a més, el primer solleric en fer-ho i el quart en el rànquing de futbolistes illencs que han superat aquesta xifra al llarg de la trajectòria del club mallorquí a la màxima categoria del futbol espanyol.

Tuni ha hagut d'esperar quasi set anys per arribar a aquesta màgica xifra després d'haver debutat el 8 de desembre de 2002 quan, substituint a Samuel Etoo, en un Mallorca-Madrid, pogué viure per primer cop la sensació de jugar a Primera, malgrat només fossin uns 10 minuts i perdent 1-5.

Però aquesta data fou només una anècdota passat els anys, i els partits, fins arribar al dia d'avui, quan pot entrar dins aquest selecte grup, on només el superen Miquel Àngel Nadal (255), Marcos Martín (171) i Paco "Chichi" Soler (168). Tuni superarà així al porter binissalamer, Moyà que, després de fitxar pel València, s'ha quedat amb 99 partits, empatat amb el solleric.

Toni Lluís signarà així, el que és possiblement, el seu millor inici de temporada amb el Mallorca, ja que ha estat titular en els dos partits, marcà un gran gol en el primer d'ells i ha estat un dels més destacats.