Setmanari d'informació local - 138 anys

Celebració de la Diada Mundial de la Poesia al Dimarts de Poesia

57447

El col·lectiu Fil de pua, amb la col·laboració del projecte Poeteca de la Fundació Mallorca Literària, celebrarà aquest dimarts, 19 de març, a les 19.30 hores, a l'Agua Bar, (carrer Jaume Ferrer) a la barriada de sa Llotja de Palma, el Dia Mundial de la Poesia, amb dos dies d'antelació, en el marc de la 57 sessió dels Dimarts de Poesia.

Per aquest motiu, es comptarà amb dos convidats especials, Aina Riera i Martí Berlanga. Les seves veus i els seus poemes compartiran el protagonisme de la celebració amb la coca 51 de poesia i pensament.

Aina Riera Serra, nascuda l'any 1982 a Palma. És llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona. El 2013 dirigeix el documental 'Som Elles' sobre les dones poetes a Mallorca. Amb Maria Antònia Massanet, publica l’antologia 'Amb accent a la neutra' ( Editorial Lleonard Muntaner, 2014). El seu relat 'La carn vol carn' surt publicat a l’antologia de relats fantàstics Extraordinàries (Editorial Males Herbes, 2020). L’any 2021 guanya el XII Premi Pollença de Narrativa amb el recull de relats 'Ran de bàratre' (Cossetània Edicions) i el XXIV Premi Alella a Maria Oleart, de l’Ajuntament d’Alella, pel poemari 'A la taigà' (Editorial Fonoll). També ha estat antologada en reculls de poesia com 'Flamarades sortiran' (Godall Edicions, 2023).

Martí Berlanga, nascut l’any 2002 a Barcelona. Actualment cursa a l’Institut del Teatre de Barcelona els estudis superiors de Direcció i Dramatúrgia Escènica. L'any 2022 obté el títol de finalista en el Certamen Art Jove de poesia Salvador Iborra, amb el seu poemari 'Cua de culpa'. L'any 2023 guanya el VIII Premi Francesc Garriga amb el poemari 'Quadrupèdia'. El Premi Francesc Garriga de poesia és un guardó per a poetes inèdits en record al poeta i mestre Francesc Garriga. Premi creat el 2016, es convoca anualment per les editorials LaBreu Edicions, Edicions del Buc, AdiA Edicions i Cafè Central, amb la col·laboració de la Fira d’Editorials Independents LiberisLiber.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.