Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort assegura sobre Son Busquets que «no permetrà que cap despatx de Madrid decideixi el futur de Palma»

57275

El regidor d'Urbanisme i Habitatge de l'Ajuntament de Palma, Óscar Fidalgo, ha lamentat la «deslleialtat institucional» del Servei Públic d'Ocupació Estatal (Sepes) pel que fa al projecte de Son Busquets, i ha avisat que no permetran que «cap despatx de Madrid decideixi sobre el futur de la ciutat de Palma».

Així s'ha expressat aquest dimarts en declaracions als mitjans el regidor, i ha criticat que el servei estatal no hagi atorgat ni els plànols ni el pla especial sol·licitat pel Consistori sobre el projecte.

En concret, ha detallat que l'Ajuntament va sol·licitar al seu dia un conveni amb el Sepes que vincula les dues parts per a conèixer «com, quan i què s'havia de fer a Son Busquets»; en canvi, han obtengut un protocol de la corporació estatal.

El regidor ha assegurat, amb tot, que Cort «no seria una objecció perquè Son Busquets fos una realitat», motiu pel qual varen acceptar el protocol, però alhora, segons ha indicat, varen sol·licitar que en l'elaboració del protocol s'adjuntessin els plànols del que pretén ser el pla especial de Son Busquets.

Tot i això, «en cap cas Sepes ha traslladat ni dels plànols ni del pla especial que de manera sorprenent pretén presentar demà a la seu del Ministeri d'Hisenda a Palma i, posteriorment, en un acte de partit, pel que sembla a la tarda a la seu del PSOE».

Fidalgo, en aquest sentit, ha traslladat als veïns que «aquesta deslleialtat institucional és una pena» i que Son Busquets, «per a la corporació municipal, no és un projecte d'esquerres o de dretes, sinó un de la ciutat de Palma i de solucions per als veïns».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.