Setmanari d'informació local - 138 anys

'Tocades per la poesia' uneix una dotzena de poetes a Eivissa

57261

El recital poètic, que du per títol 'Tocades per la poesia. Solpost de versos i poesia', que combinarà la poesia amb la música, es farà a Sant Jordi de ses Salines, un poble i parròquia del municipi de Sant Josep de sa Talaia, Eivissa. Tindrà lloc aquest divendres, 15 de març, a les 19.30 hores a la porxada de l'església de Sant Jordi.

Serà tot un espectacle artístic amb la participació d'una dotzena de poetes: Iolanda Bonet, Neus Cardona Ribas, Belen Liñan, Paula Malugani, Teresa Navarro, Júlia Roig, Eva Tur, Eva Veiga, Maria Vila Rebolo (Eivissa), Maria Teresa Ferrer (Formentera), Conchi Salas (Menorca), i Lídia Gàzquez (Sitges). La música anirà a càrrec del grup eivissenc Endèmics en acústic. El recital serà presentat per l'actriu Carolina Bonet.

Aquest esdeveniment destacable de l'agenda cultural d'Eivissa, ho ha organitzat l'Ajuntament de Sant Josep des del departament d'Igualtat amb la col·laboració de la Biblioteca Vicent Serra Orvay, per celebrar per partida doble el Dia Internacional de la Dona, el 8 de març; i el de la Poesia, que es commemora el 21 de març.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.