Setmanari d'informació local - 138 anys

L'escriptora Najat El Hachmi serà a Palma dia 13 de març

L'escriptora Najat El Hachmi serà la següent convidada del cicle 'Converses amb Sergio Vila-Sanjuán' a la Fundació Juan March de Palma el pròxim dia 13, a les 19.00 hores.

Durant el diàleg, s'abordarà la manera en la qual l'autora expandeix el component biogràfic al context polític i sociològic en el qual viuen les protagonistes de les seves novel·les, que són sovint dones migrants. Al costat del periodista Vila-Sanjuán, analitzarà la funció de l'escriptura com a eina per a qüestionar la realitat en les seves obres.

El Hachmi, d'origen marroquí, ha estat traduïda a deu idiomes i és autora de llibres com 'L'últim patriarca', amb la qual va guanyar el Premi Ramon Llull, el Prix Ylysse i va ser finalista del Prix Mediterranée étranger. A més, ha escrit 'La caçadora de cossos', així com 'La filla estrangera' i 'Mare de llet i mel'.

Amb vuit anys es va traslladar a la ciutat de Vic i, més tard, va estudiar Filologia Àrab en la Universitat de Barcelona. Ha estat mediadora cultura i tècnica d'acolliment abans de dedicar-se per complet a l'escriptura, la qual cosa compatibilitza amb col·laboracions en mitjans de comunicació.

El cicle de converses és d'entrada lliure i pot reservar-se una setmana abans de l'acte en la web de la Fundació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.