Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol rebutja inhibir-se en la qualificació de la comissió d'investigació sobre contractes en pandèmia, tal com demanava el PP

La presidenta del Congrés, Francina Armengol, ha rebutjat aquest dimarts la petició del PP que no participés en la votació que ha tingut lloc a la Mesa per donar el vistiplau a la comissió d'investigació sobre els contractes de compra de material sanitari en pandèmia que ha impulsat el PSOE.

Segons han explicat fonts parlamentàries, la presidenta ha argumentat que no pensava inhibir-se, entre altres coses, perquè és partidària que el Congrés obri investigacions sobre aquesta qüestió i ha votat a favor.

Davant aquesta negativa, ha estat el PP el que ha preferit no participar en una votació que finalment s'ha resolt amb la qualificació de la iniciativa registrada pel PSOE després de l'esclat del 'cas Koldo'. El text ha rebut l'aval dels socialistes i Sumar, que tenen majoria en l'òrgan de govern.

Posteriorment, en roda de premsa, el portaveu del Grup Popular, Miguel Tellado, ha defensat la posició dels seus representants a la Mesa: «Creim que la senyora Armengol no pot votar sobre una comissió d'investigació que finalment hauria d'investigar-la a ella com una de les parts d'aquesta trama», ha indicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.