Setmanari d'informació local - 138 anys

Salas: «No podem perdre la Fira del Caragol perquè ningú hi posi doblers»

El Pi-Proposta per les Illes Balears demana a l'Ajuntament de Palma que aposti i ajudi a organitzar la Fira del Caragol de Sant Jordi, un esdeveniment que fa més de 20 anys que es duu a terme.

«No entenem com les autoritats han deixat perdre aquesta fira que dinamitza els comerços i bars del poble de Sant Jordi i que visiten milers i milers de mallorquins. És una llàstima que no puguem conservar aquestes tradicions», assegura el portaveu del Consell de Mallorca, Antoni Salas.

«La Fira del Caragol és una fira organitzada per una associació sense ànim de lucre. I l'Ajuntament de Palma hauria de ser conscient de la sort que té de poder tenir-la», explica Salas.

«Precisament, perquè la fira surt d'una barriada, perquè surt d'una associació, l'Ajuntament ha de posar tots els mitjans i recursos perquè aquesta fira no es perdi i els santjordiers la puguin celebrar per molts més anys», assenyala el portaveu.

«Aquesta fira ha ajudat a comerciants i productors de caragols i a donar a conèixer un dels productes estrella de la cuina mallorquina», explica Salas.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.