Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «No deixaré que barregin el meu nom i la meva gestió amb la corrupció»

La presidenta del Congrés espanyol, la mallorquina Francina Armengol (PSOE), ha afirmat aquest dimarts que, quan presidia el Govern de les Illes Balears, no va rebre «ordres» ni «pressions» de la trama Koldo per a comprar màscares ni per a no reclamar la devolució de part del material, encara que no ha aclarit qui del Ministeri de Foment els va aconsellar contractar aquesta empresa.

En tot cas, ha defensat la seva gestió i el seu bon nom deplorant tota corrupció, i ha avisat el PP que «no tot s'hi val en política» i que ha d'explicar què ha passat amb aquesta reclamació que el seu Govern va formalitzar el juliol del 2023.

En una compareixença a la Cambra Baixa, Armengol ha assenyalat que durant aquests primers mesos de pandèmia el seu govern rebia molts noms d'empreses de diferents persones recomanant amb qui contractar i que tot això s'enviava als tècnics del Servei Balear de Salut perquè revisessin preus i materials i decidissin si contractaven o no.

Segons ha explicat, una de les coses per les quals va entrar en política va ser per a lluitar contra la corrupció, que és una cosa que la «repugna» i que detesta «profundament». «Per això, no deixaré que embrutin el meu nom i no deixaré que barregin el meu nom i la meva gestió amb res que s'assembli a la corrupció», ha emfatitzat, rebutjant les peticions de dimissió del PP.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.