Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS acusa Galmés de renunciar al seu paper institucional i fer un ús partidista del Consell i dels doblers públics

El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Jaume Alzamora, ha lamentat l'actitud del president de la institució, Llorenç Galmés, a qui acusat de «renunciar al seu paper institucional» i polititzar un acte que, ha assegurat, «hauria d'estar marcat per la neutralitat política». Així, el portaveu ecosobiranista ha censurat «l’us partidista del Consell en benefici propi i exclusiu del PP».

En concret, el portaveu ecosobiranista ha criticat que Galmés organitzés a Brusseles una conferència en defensa de la tela de llengües i tot un seguit de reunions només amb càrecs del PP. «És del tot intolerable que un acte d'aquestes característiques sigui polititzat i resti rellevància als vertaders protagonistes que devien haver estat les persones i empreses que encara elaboren les teles de llengües». Segons Alzamora, «és una falta de respecte tant a la institució com als mallorquins».

Segons el portaveu de MÉS, la difusió de diferents imatges de la reunió institucional amb el logotip dels populars «deixa entreveure la intencionalitat i lús que en fa el PP». Per això, Alzamora ha avançat que la formació ja ha registrat una sèrie de preguntes exigint explicacions, el cost del viatge i les persones que han acudit a Brusseles.

Finalment, Alzamora demana a Galmés recuperar el seu paper institucional i «actuar en conseqüència».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.