Setmanari d'informació local - 138 anys

Joan Melià presenta 'Somriure amb la gramàtica' a Santa Maria

56381

La delegació de l'Obra Cultural Balear (OCB) de Santa Maria del Camí, l'Espai Passatemps i l'editorial Lleonard Muntaner Editor han organitzat la presentació del llibre 'Somriure amb la gramàtica', de Joan Melià, i editat per Lleonard Muntaner Editor; amb Maria Bover i l'autor del llibre, aquest divendres, 16 de febrer, a les 20.00 hores, a l'Espai Passatemps (carrer Marquès de la Fontsanta, 14, Santa Maria).

Aquest dijous, Melià va presentar el seu llibre a Bunyola en un acte organitzat per l'Associació Kolowsky.

Joan Melià Garí, nascut a Porreres l'any 1954. Ha estat professor de llengua i literatura catalanes a instituts de batxillerat i a la Universitat de les Illes Balears (UIB). El seu camp de treball s'ha centrat en la sociolingüística, la didàctica de la llengua i la planificació lingüística. Ha estat vicerector associat de Normalització Lingüística i director del Servei Lingüístic de la UIB i director general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, a la Conselleria de Cultura amb Damià Pons al capdavant.

Joan Melià explica: «Saber la gramàtica que sap el parlant d'una llengua ajuda a entendre els acudits que es fan en aquesta llengua. Però, alhora, entendre acudits fa més assequible l'aprenentatge de la gramàtica descriptiva, les explicacions del funcionament de la gramàtica. Aquest llibre és, en part, el resultat d'aquesta creença i de l'experiència d'explicar llengua i de provar de fer-ho de manera entretenguda. En aquestes pàgines, la intenció no és explicar acudits, sinó contar-ne i explicar una mica de gramàtica».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.