Setmanari d'informació local - 138 anys

The Tyets i Mushka són els artistes més nominats com a finalistes als Premis Enderrock 2024

56339

La votació popular dels XXVI Premis Enderrock – Premis de la Música Catalana 2024 ha revelat els artistes més nominats en un rànquing liderat pel duet mataroní The Tyets, amb 5 nominacions (millor artista, millor disc de música urbana, millor cançó per ‘Coti x coti’, millor videoclip, i millor directe), i Mushka, amb quatre (millor artista revelació, millor cançó per ‘No m’estima +’, millor videoclip, i millor disc de música urbana). Els artistes amb dues nominacions són Joan Dausà (millor artista i millor directe), Sílvia Pérez Cruz (millor artista i millor disc de cançó d’autor) i Stay Homas (millor disc de pop-rock i millor videoclip).

En aquesta 26a edició ja s’han comptabilitzat 48.860 vots (un 8% més respecte a l’any passat) en les dues primeres rondes de votació. Aquest dimecres, 14 de febrer, s’ha obert la tercera i última volta a través del web premisenderrock.cat, que s’allargarà fins al 25 de febrer. El resultat dels guanyadors de les categories de votació popular –juntament amb els premis de la crítica– es donaran a conèixer en una doble cita, la gala dels Premis Enderrock 2024 (dijous 14 de març a l’Auditori de Girona) i, una setmana abans, a la primera edició dels Premis Enderrock – 440 DE CLÀSSICA, JAZZ I PÚBLIC FAMILIAR (dijous 7 de març al Centre Cultural La Mercè de Girona).

Els nominats finalistes s’han anunciat aquesta nit a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, al llarg d’una festa presentada per Georgina Arnau ‘Genna’ i Marc Bala. L’acte ha comptat amb quatre actuacions d’estrena dels nous projectes de Flashy Ice Cream, Ven’nus, Cloe i Ayryn.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.