Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS: «L’acord de PP i VOX per a imposar el castellà al Parlament és il·legal»

MÉS per Mallorca ha denunciat que l’acord PP-VOX per a imposar el castellà al Parlament vulnera la Llei de Normalització Lingüística i ha exigit que la mesa paralitzi l’acord i demani informes jurídics als lletrats de la casa.

«L’acord de PP i VOX per imposar el castellà al Parlament és il·legal. Vulnera la Llei de Normalització Lingüística. En concret, els articles 4, 6, 8, 28 i 33», ha denunciat el coordinador general de MÉS per Mallorca i portaveu parlamentari del partit ecosobiranista al Parlament, Lluís Apesteguia.

Per aquest motiu, el partit ecosobiranista exigeix al president i a la Mesa del Parlament que paralitzin l’acord i demanin informes jurídics als lletrats de la casa. A més, MÉS per Mallorca avisa a PP i VOX que en cas que això no es produeixi empraran «totes les vies disponibles per defensar la normativa i la llengua pròpia del país». «Si PP i VOX són tan valents que s’atreveixin a derogar la Llei de Normalització Lingüística i que ho facin a cara alta», ha asseverat Apesteguia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.