Setmanari d'informació local - 138 anys

[ÀUDIO] Iñaki Rubio presenta a Quart Creixent 'Pau de Gósol. Picasso al Pirineu'

56317

Aquest dimecres, 14 de febrer, a les 19 hores, l'escriptor andorrà Iñaki Rubio presenta a la llibreria Quart Creixent (Palma) Pau de Gósol. Picasso al Pirineu.

Iñaki Rubio és un dels autors principals de les lletres andorranes. I catalanes. El seu darrer llibre, Morts, qui us ha mort? (2021), ha esdevingut una referència de la literatura contemporània: un llibre amb fusta de clàssic amb què ens descobria un do de llengua i una traça en el retrat paisatgístic, psicològic i social que aquí consolida de la millor manera.

Ara ha publicat a Comanegra Pau de Gósol. Picasso al Pirineu, on el 1906, en un poblet de l’Alt Berguedà, al peu del Cadí, Pablo Picasso va transformar-se en Pau: Pau de Gósol. Es va fascinar per l’enigmàtica Hermínia, per les «pageses d’Andorra» i per uns homes que semblaven fets de pedra i terròs. El viatge a Gósol era, a principi de segle xx, un viatge radical en el temps.

La ràdio Ona Mediterrània, al programa Ona Bon Dia, ha pogut conversar amb l'autor sobre el seu llibre. Podeu escoltar l'àudio a partir del minut 33.30 aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.