Setmanari d'informació local - 138 anys

'Febrer Negre' torna a Palma el pròxim dissabte

56287

El coordinador general de Cultura i Arts Visuals, Fernando Gómez de la Cuesta, ha assistit aquest dimarts a la presentació de la catorzena edició de l'esdeveniment literari 'Febrer Negre', que ha tingut lloc a la llibreria Quars i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Palma.

Concretament, Cort ha prestat la seva col·laboració per dur a terme la conferència 'Calamars de potera: la novel·la negra mallorquina', que impartirà l'escriptor Sebastià Bennasar, el divendres 23 de febrer, a les 17.30 hores, a la biblioteca Joan Alcover.

En aquest sentit, Gómez de la Cuesta ha reafirmat la intenció de l'Ajuntament de «recuperar, en pròximes edicions, línies de cooperació més àmplies amb aquest certamen, ja que des de l'àrea de Cultura valoram molt positivament aquest esdeveniment per la seva aportació en la difusió d'una modalitat de la literatura amb molt de seguiment per part dels lectors de Palma i de la resta de Mallorca».

La presentació ha acollit la presència, en representació de les llibreries Quars i Embat, organitzadores de l'esdeveniment, dels empresaris culturals Francesc Sanchis i Glòria Forteza-Rey, acompanyats de portaveus de les institucions, entitats i grups col·laboradors, com ara la Fundació Mallorca Literària, la Universitat de les Illes Balears i el Gremi de Llibreters de Mallorca, a més de l'Ajuntament de Palma.

A aquest suport de les administracions i organitzacions públiques cal afegir la cooperació d'importants empreses privades amb implantació a l'illa.

La nova edició de 'Febrer Negre' acull diverses activitats que tindran lloc a diferents emplaçaments de la ciutat de Palma, entre el 17 i el 24 de febrer, com ara conferències, itineraris i presentacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.