Setmanari d'informació local - 138 anys

'La Reina dels Embulls', del llibre a l’escenari

La Reina dels Embulls, narració per als més joves, d’Aina Zuazaga publicada per Nova Editorial Moll, arriba als escenaris. Es presentarà al Teatre Principal de Palma divendres, 16 de febrer, a les 18 hores i el dissabte, 17, i diumenge, 18, a les 12 hores, amb dramatúrgia de Marina Salas i direcció de Tolo Ferrà. Els espectadors podran adquirir al mateix teatre el llibre en què s’hi ha basat.

El llibre original, Viatge al món de n’Aina. La Reina dels Embulls, compta amb il·lustracions de Marina Zapata, i ja havia estat objecte d’una adaptació en format de contacontes. La seva protagonista, Aina, és una nina que ha oblidat el seu poder secret: la imaginació. Per sort, coneixerà un nou amic, el moix Bigotets, que serà el seu company en un viatge interior per a trobar la solució a tots els seus embulls.

L’espectacle La Reina dels Embulls és una coproducció de Coma 14, el Teatre Principal de Palma i Viatge al Món de n'Aina i la seva protagonista és la mateixa autora, que està escrivint la novel·la d’aquest títol i que es veu assaltada per inseguretats i dubtes, fins que es produeix l’arribada inesperada d’un missatger, amb qui compartirà un viatge. Els seus intèrprets són Mariona Hauf i Héctor Seoane.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.