Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi Palma renova el seu comitè de direcció: Catalina Barceló ja és la nova presidenta de l'agrupació

El nou comitè d'El Pi Palma amb els representants i líders del partit. | Foto: El Pi/Twitter

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha reorganitzat el comitè de Palma per a fer «un partit més fort, sòlid i amb més presència a Ciutat». Catalina Barceló és la nova presidenta de la gestora. Una gestora que vol «renovar la formació a la capital de les Illes i donar més visibilitat a la formació».

«És el moment de començar a caminar de bell nou i crear un partit fort a Palma amb vista a les pròximes eleccions municipals», ha explicat Barceló. «Els pròxims mesos volem implicar de manera activa els afiliats de la formació de Palma dins el comitè nou», ha afegit.

La nova presidenta de la formació troba que és necessari augmentar la participació del partit en les reivindicacions veïnals i de la societat civil i que «s'ajustin a les línies que defensa el partit». «A més, creiem que és necessari detectar i mirar de resoldre les problemàtiques de la nostra ciutat, ja sigui amb queixes a Cort o a través de les iniciatives que puguem fer amb els representants del Consell de Mallorca», ha insistit.

Barceló és filòloga, docent i sindicalista de professió. Des del començament d'El Pi ha estat lligada a la formació com a membre de l'executiva, del Consell General o del comitè de Palma, a part d'haver estat secretària de Formació del partit. «A partir d'ara, Barceló liderarà un nou equip de gent jove i amb experiència en política i a diferents associacions de Ciutat», ha manifestat El Pi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.