Setmanari d'informació local - 138 anys

180 alumnes d'arreu del món arriben d'intercanvi a la UIB aquest segon semestre

La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha donat la benvinguda als 180 estudiants d'intercanvi estrangers que s'incorporen en el segon semestre a les aules.

El Servei de Relacions Internacionals de la UIB els ha rebut en un acte de benvinguda a l'edifici Guillem Cifre del campus universitari en el qual han participat els vicerectors de Planificació i Projecció Cultural, Marc Nadal i Magdalena Brotons, respectivament, a més dels tècnics del Servei de Relacions Internacionals de la UIB i representants de l'Erasmus Student Network (ESN).

La majoria dels estudiants provenen d'universitats alemanyes (44), italianes (37) i franceses (18), i són d'estudis de la branca de Ciències Socials i Jurídiques, Arts i Humanitats o Ciències de la Salut.
Tots s'incorporen a través de diferents programes de mobilitat universitària i d'intercanvi, com diverses modalitats Erasmus+ i programa Sicue i de convenis bilaterals signats entre la UIB i universitats d'arreu del món.

Per altra banda, 61 estudiants de la UIB han partit cap a altres universitats per cursar el segon quadrimestre amb un conveni d'intercanvi. La majoria han anat a universitats italianes o alemanyes, i, sobretot, són de la branca de Ciències Socials i Jurídiques.




Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.