Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma conclou les festes de Sant Sebastià de 2024 aquest cap de setmana

L'Ajuntament de Palma conclou les festes de Sant Sebastià de 2024 amb una sèrie d'activitats durant aquest cap de setmana, entre les que figuren una trobada de gegants, un taller d'estels i el 'Correfoc de dimonis i bèsties'.

Els actes començaran el dissabte de matí amb la 'XXVI Trobada de Gegants de Palma', amb la participació de diferents 'colles' de Mallorca, segons ha informat el Consistori a través d'una nota de premsa.

En primer lloc, a les 9.45 hores, s'ha preparat la 'plantada de gegants' en el carrer Palau Reial, abans de procedir, a les 10.00 hores, a la recepció oficial per part de la comitiva d'autoritats i al 'ball de gegants', a la plaça de Cort.

Seguidament, a les 11.30 hores, es durà a terme un passacarrer que recorrerà la plaça de Cort, el carrer Colom, plaça Major, carrer Sant Miquel i la plaça de la Porta Pintada, on està previst, a les 13.00 hores, un altre 'ball de gegants'.

També el dissabte, en diferents horaris, estan prevists els tallers per aprendre a dissenyar i construir estels per fer-les volar al dia següent en el parc de la Mar.

L'aforament per formar part d'aquesta activitat és limitat, perquè és necessari efectuar la inscripció prèvia en la pàgina web de l'Ajuntament de Palma.

Entre tots els torns s'han habilitat un total de 300 places, però només queden vacants en el primer i tercer torn de Santa Catalina i en el primer torn de s'Escorxador. Els participants tendran a la seva disposició tots els materials necessaris per a la construcció dels estels.

D'aquesta manera, el diumenge es duran a terme una activitat per volar estels entre les 11.00 i les 14.00 hores, en el parc de la Mar, concretament en la zona de la Portella. Poden participar totes les persones que acudeixin al punt de trobada amb els seus estels, sense límit d'aforament, nii necessitat d'inscripció prèvia.

Més tard, de 19.00 a 21.15 hores, aproximadament, tendrà lloc el 'Correfoc de Dimonis i Bèsties' amb el qual es posarà punt final, definitivament, a les festes en honor al patró de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.