Setmanari d'informació local - 138 anys

Martínez recrimina que «la Platja de Palma ha generat riquesa durant dècades per a l'Estat»

El batle de Palma, Jaime Martínez, ha reclamat al Govern estatal regenerar les destinacions turístiques madures, concretament la Platja de Palma, amb la creació d'un comissionat i finançament que permeti dur a terme aquest reposicionament.

Així ho ha assenyalat Martínez en el XII Fòrum d'Exceltur, previ a la fira de turisme Fitur durant la seva intervenció en el panell-col·loqui 'Reiniciar el turisme i el seu valor per la societat'.

Per tal d'aconseguir l'actualització de les destinacions turístiques madures, Martínez ha destacat que és «imprescindible» comptar amb el finançament que permeti abordar aquest reposicionament.

En aquest sentit, el batle ha posat de manifest que «Platja de Palma ha generat riquesa durant dècades per a l'Estat» i ha considerat que, per tant, «ha arribat el moment que el Govern espanyol prengui cartes en l'assumpte i s'inverteixin fons públics».

També ha reiterat la necessitat que l'Executiu central crei un comissionat per la regeneració de les zones turístiques madures i ha proposat que Palma sigui la seva seu, amb Platja de Palma com a projecte pilot.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.