Setmanari d'informació local - 138 anys

Amnistia Internacional demana a Nadal que aprofiti el seu nou càrrec d'ambaixador per incidir en els drets humans a Aràbia Saudita

Amnistia Internacional ha instat al tenista manacorí Rafel Nadal que utilitzi el seu nou paper com a ambaixador de la Federació Saudita de Tenis com a plataforma per parlar sobre la situació dels drets humans en el país asiàtic.

Nadal ha assumit aquest càrrec com a part del «compromís a llarg termini de la Federació Saudí de Tenis per ajudar a desenvolupar l'esport i inspirar a una nova generació d'esportistes» en el regne del Golf. El guanyador de 22 'Grand Slams', per la seva part, va declarar que volia contribuir en el desenvolupament continuat de l'esport en tot el món, i que «hi ha un potencial real» en el país, la capital del qual és Riad, on obrirà una acadèmia.

Amnistia Internacional, organització de defensa dels drets humans, vol que el mallorquí utilitzi el seu nou càrrec per qüestionar i incidir en la situació dels drets humans a Aràbia Saudita.

«El nou paper de Rafel Nadal no és més que el darrer capítol de la impecable operació de neteja d'imatge esportiva d'Aràbia Saudí», ha declarat el director d'Assumptes Econòmics d'Amnistia Internacional Regne Unit, Peter Frankental.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.