Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi demana que es tornin a posar els llums de Nadal als barris de Palma abans de Sant Sebastià

El Pi Palma ha expressat aquest divendres el seu total desacord i preocupació davant la notícia apareguda als mitjans de comunicació de la «decisió inesperada» de retirar els llums de Nadal als barris de Ciutat abans de les festes de Sant Sebastià. Segons la formació, aquesta acció «ha generat un fort descontent entre la població, que esperava gaudir de la il·luminació nadalenca durant aquesta celebració».

«Els llums de Nadal no són un element decoratiu, sinó que també simbolitzen l'esperit festiu i la unió entre veïnats», han assegurat des de la formació. «La retirada prematura d'aquests deixarà els carrers més foscos i reduirà la màgia que acompanya les celebracions de Sant Sebastià», ha argumentat.

Segons El Pi de Palma «és lamentable que aquesta decisió hagi impactat negativament en l'ànim dels ciutadans, especialment en un moment tan esperat com les festes de Sant Sebastià. Els llums de Nadal són una part integral d'aquestes celebracions, creant un ambient alegre i festiu que enriqueix l'experiència de tots els llonguets».

Per això, El Pi Palma insta les autoritats responsables «de reconsiderar aquesta decisió precipitada i prendre les mesures necessàries per a restablir els llums de Nadal als barris abans dels actes festius de Sant Sebastià». «La participació ciutadana és fonamental en la preservació de les tradicions que defineixen la identitat de la nostra comunitat», han recordat.

En aquest sentit, la formació demana «una explicació clara i transparent de les raons d'aquesta retirada, així com un compromís ferm de restablir-los per assegurar que els veïnats puguin gaudir plenament de les festes de Sant Sebastià als barris».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.