Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Estat destina 104 milions a digitalitzar empreses del sector turístic

El Ministeri d'Indústria i Turisme ha destinat 104 milions d'euros per digitalitzar empreses del sector turístic, segons ha informat aquest dijous el departament que lidera Jordi Hereu.

Es tracta de la segona convocatòria d'ajudes pel desenvolupament i implantació de projectes tecnològics innovadors amb el que es cerca modernitzar una de les principals indústries econòmiques de l'Estat.

L'Executiu ha posat en marxa la segona convocatòria d'ajudes destinades a fer suport a la competitivitat de les empreses del sector turístic i que contenguin millores en la digitalització i intel·ligència aplicades a la gestió, promoció, sostenibilitat, posada en valor i difusió de destinacions i el sector turístic.

Aquesta segona convocatòria, publicada, en el Bolletí Oficial de l'Estat (BOE) la setmana passada, disposa d'un pressupost de 104 milions d'euros dirigit al desenvolupament i implantació de projectes tecnològics singulars i transformadors.

Aquesta nova línia d'ajudes del Ministeri d'Indústria i Turisme, que es suma als 25 milions d'euros de la convocatòria de 2021, forma part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del govern espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.