Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma celebrarà la Festa de l'Estendard amb diversos actes durant el cap de setmana

54771

L'Ajuntament de Palma ha presentat la programació d'actes de la Festa de l'Estendard 2023 que es celebrarà de divendres a diumenge en la capital balear.

Segons ha informat aquest dimecres el Consistori, els actes començaran aquest divendres a les 13.00 hores amb un homenatge als jubilats de l'Ajuntament en la sala de plens d'aquest. Després, a les 18.00 hores es celebrarà el pregó de la Festa de l'Estendard, també en la sala de plens de Cort.

El dissabte a les 19.00 hores tendrà lloc una missa en la Basílica de Sant Miquel amb el cant de la Salve a la Mare de Déu de la Salut. Més tard, a les 20.00 hores es realitzarà l'ofrena de corones d'entitats, institucions i de l'Ajuntament com a homenatge al rei Jaume I en la plaça de Cort.

Per acabar, aquest diumenge, per commemorar l'entrada de les tropes del rei Jaume, es col·locarà l'Estendard Reial de la Conquesta de Mallorca i de la Cimera del Rei Marí a les 10.00 hores en la plaça de Cort.

Igualment, la Catedral celebrarà una missa solemne a les 10.30 hores i, a les 12.00 hores, tendrà lloc en la plaça de Cort la representació de 'La Colcada' de Pere d'Alcàntara Penya a càrrec de Miquela Lladó i l'Escola de Música i Danses de Mallorca. A més, el batle de Palma, Jaime Martínez, oferirà un discurs.
Per acabar la celebració de l'Estendard s'atorgaran els honors i distincions corresponents a les 13.00 hores en la sala de plens del Consistori.



Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.