Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB aprova una nova Junta Directiva formada íntegrament per dones i presidida per Margalida Ramis

L'Assemblea Extraordinària del GOB ha aprovat una nova Junta Directiva formada per 14 dones amb Margalida Ramis com a presidenta.

Segons ha informat l'entitat, l'Assemblea Ordinària, a més, ha aprovat la Memòria d'Activitats i el Balanç de 2023, així com el pressupost del pròxim exercici.

La nova Junta Directiva ha instat a enfortir l'entitat i fer-ho col·lectivament per assumir els reptes que es presenten al davant, amb noves idees i perspectives per una organització «que ha fet història i que vol seguir fent història».

El GOB ha reivindicat la candidatura unitària, formada per dones d'àmplia experiència i bagatge en camps molt diversos, amb mirades múltiples i intergeneracionals.

«Des de la cooperació, el feminisme, la participació, el diàleg, la transparència i la incidència, posant en el centre la cura de les persones, que són qui fan possible i fan forta l'entitat i la seva capacitat de transformació ecosocial: els socis, els voluntaris i els treballadors», han ressaltat.

La nova directiva aspira a fer forta i ampliar la base social del GOB i la seva participació en l'entitat, així com sensibilitzar i conscienciar a la societat dels canvis necessaris per revertir la situació ecològica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.