Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimeco: «Lamentam la caiguda de 300.000 creueristes a Palma respecte al 2019»

53965

La patronal del petit i mitjà comerç de Mallorca, Pimeco, s'ha reunit amb el nou president d'Autoritat Portuària de les Balears, Javier Sanz, per a discutir assumptes de mobilitat que afecten els comerciants i dels quals Ports de Balears en té les competències.

La vicepresidenta de Pimeco, Carolina Domingo, i Agustín Linares, de la junta directiva de la patronal han aplaudit el projecte de creació de 600 noves places d'aparcament al port de Palma i la creació d'un Museu Naval. Domingo i Linares han reclamat la creació de més pàrquings a la zona per a solucionar els problemes d'aparcament que hi ha.

Pimeco ha lamentat «la caiguda de més de 300 mil creueristes el 2023 respecte al 2019». La patronal ha demanat a Ports de Balears que ajudi a impulsar l'arribada d'aquests turistes al centre de Palma. «Aquest tipus de turisme és molt important, sobretot durant l'estació estival, ja que manté amb vida els petits comerços de la zona», ha reclamat Domingo després de la reunió.

D'altra banda, han apuntat que «la venda ambulant il·legal continua sent un tema que preocupa els comerciants». Autoritat Portuària ha informat els comerciants que té un conveni amb què es coordinen amb la Policia Local de Palma per a actuar davant la situació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.