Setmanari d'informació local - 138 anys

Joves de Mallorca per la Llengua conforma la Taula Jove per la Llengua per defensar l'ús del català

Joves de Mallorca per la Llengua ha anunciat que conformarà la Taula Jove per la Llengua per a defensar l'ús del català. Segons l'entitat, volen emprar tota la seva «força i recursos» per conformar aquest organisme, que serà «transversal i oberta a totes les associacions juvenils disposades a defensar la llengua; element que ens uneix a tots, sigui quina sigui la nostra procedència».

Segons Joves, «davant una situació de ruptura amb els consensos socials històrics entorn de la llengua pròpia, aquest és moment de plantar cara, així com ja està fent la comunitat docent». «D'aquesta taula esperam que surtin propostes d'acció per aconseguir, no només que la llengua catalana no retrocedeixi socialment, sinó revertir la dinàmica de regressió que arrossegam de fa anys, i que ara s'està accelerant», han destacat.

Segons l'entitat, «l'època de desmobilització juvenil que va venir després de les grans manifestacions contra el TIL està arribant al seu final, i la força transformadora del jovent ja destapa tot el seu potencial».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.