Setmanari d'informació local - 138 anys

PSOE, MÉS i Unides Podem denuncien que l'Ajuntament de Palma «s'ha oblidat del 25-N i de la condemna de la violència cap a les dones»

Les portaveus municipals dels partits de l’oposició a Cort, PSOE Palma, MÉS per Palma i Unides Podem Palma, han denunciat que l’actual govern municipal del PP i VOX «s'ha oblidat del 25-N i de la condemna de la violència cap a les dones». Així ho han expressat aquest divendres, un dia abans del Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències cap a les Dones.

Les portaveus, Rosario Sánchez, Neus Truyol i Lucía Muñoz, han criticat la manca d'activitats de formació, sensibilització i de condemna d'aquestes violències per part de l'Ajuntament de Palma aquest 25-N, primer any amb un govern municipal de dretes. A més, les portaveus municipals també han criticat que el batle Martínez s'hagi apropiat el discurs d'odi dels seus socis de VOX i hagi incorporat dins del govern municipal el terme de «violència intrafamiliar».

Un altre aspecte que han explicat és que «enguany és el primer any que es penja el llaç morat de la façana de Cort i que, igual que amb la bandera LGTBI i altres dates assenyalades, es penja d'amagat, sense convidar les entitats feministes i sense convidar els membres de la corporació municipal».

PSOE, MÉS i Unides Podem han manifestat el compromís polític dels seus grups municipals amb les polítiques d'igualtat, les reivindicacions feministes i la condemna a totes les violències que pateixen les dones. En aquest sentit, fan una crida a participar en els actes i mobilitzacions dels col·lectius feministes que es donen aquests dies al voltant del 25-N.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.