Setmanari d'informació local - 138 anys

El Moviment Feminista de Mallorca convoca dues manifestacions a Palma per commemorar el 25N

El Moviment Feminista de Mallorca convoca a Palma dues manifestacions -divendres i dissabte- amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència en Contra de les Dones, que se celebra cada 25 de novembre.

La primera de les marxes es desenvoluparà aquest 24 de novembre. Es tracta de la vuitena manifestació nocturna no-mixta organitzada amb un recorregut que començarà a les 21.00 hores en la plaça París i seguirà fins als Jutjats de Palma de Via Alemanya amb el lema 'Els carrers són nostres'.

Sobre aquesta, el moviment afirma que reconeix la tradició començada per les companyes del col·lectiu Geneta, que va recuperar l'herència de les feministes dels anys setanta i que volen mantenir «fins que les dades de violència sexual no canviïn».

Al dia següent, 25 de novembre, a partir de les 18.30 hores, tendrà lloc, baix el lema 'Aturem el terrorisme masclista', la segona manifestació del col·lectiu feminista.

En el seu cas, aquesta sortirà des de Ses Estacions i recorrerà l'avinguda Alemanya fins a arribar a la plaça del Tub. Al final del recorregut, el moviment procedirà a la lectura d'un manifest.

Prèviament, a partir de les 17.30 hores, les dones del moviment estaran en la Taula informativa en el parc de Ses Estacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.