Setmanari d'informació local - 138 anys

Vidal parlarà en el Congrés de Diputats sobre les «carreres il·legals» de la Serra de Tramuntana

53755

El diputat de Sumar MÉS en el Congrés, Vicenç Vidal, ha informat que presentarà una bateria de 15 preguntes, procedents de la Plataforma d'Indignats de la MA-10, davant la «no resposta» de la Direcció General de Tràfic i la Delegació del Govern a les Balears a les queixes dels veïnats a causa de les «carreres il·legals» a la Serra de Tramuntana.

«La Plataforma d'Indignats de la Ma-10 ha denunciat la situació que viu la Serra de Tramuntana, que es converteix en un circuit de cel obert els caps de setmana, amb situacions de risc, contaminació acústica o carreres il·legals», ha advertit el diputat.

Així, davant la no resposta de la DGT i Delegació del Govern, Vidal ha explicat que serà el seu portaveu en el Congrés de Diputats, plantejant una bateria de quinze preguntes dividides en dos blocs.

El primer, ha continuat el diputat, va dirigit a conèixer les mesures que es pensen adoptar el 2024 al respecte, per exemple amb la instal·lació de radars o la limitació de velocitat.

El segon bloc anirà destinat a saber les actuacions duites a terme per part de la Guàrdia Civil de tràfic, en concret, conèixer si realitzen controls de velocitat, de renou o si fan un seguiment amb drons.

«Si la Direcció General de Tràfic i la Delegació del Govern no van contestar a la plataforma, ens hauran de contestar a nosaltres com a diputats al servei dels ciutadans», ha conclòs Vidal.



Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.