Setmanari d'informació local - 138 anys

Prohens anuncia que el Govern posarà «tots els mitjans a l'abast» per a frenar la Llei d'Amnistia

Tomàs Moyà - Europa Press

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha anunciat aquest dimarts que l'Executiu posarà «tots els mitjans a l'abast» per a frenar la Llei d'Amnistia.

Al ple del Parlament d'aquest dimarts, la líder del Govern, del PP, ha avançat que el text del projecte ja és a les mans de l'Advocacia de la CAIB per a estudiar les «accions legals pertinents sense descartar un recurs davant el Tribunal Constitucional». «Estic segura que comptarem amb el suport de VOX ja que sumem la majoria social de les Balears», ha afegit.

Prohens ha respost així a la portaveu de l'extrema dreta a la Cambra, Idoia Ribas, qui ha reclamat que el Govern convoqui mobilitzacions institucionals per a «protestar massivament».

En un altre moment del debat, el portaveu de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia, ha aprofitat per a lamentar que el líder dels socis del PP, en referència a Santiago Abascal (VOX), hagués encoratjat policies espanyols a desobeir ordres, cosa que fregaria la rebel·lió. «Ha escollit uns socis gens recomanables», ha afirmat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.