Setmanari d'informació local - 138 anys

El nomenament del nou director general d'IB3 es decideix dimarts

El nomenament d'Albert Salas com a nou director general d'IB3 es decidirà en segona volta al ple d'aquest dimarts, 14 de novembre, al Parlament.

La segona volta de la votació tendrà lloc després que, el 10 d'octubre passat, el Parlament rebutgés, amb 32 vots a favor i 25 en blanc, nomenar Albert Salas com a director general d'IB3 a la primera votació, que requeria la majoria superior a les tres cinquenes parts dels membres de la Cambra.

Aquesta vegada, la majoria absoluta del Parlament serà suficient per a triar Albert Salas. Doncs, cal recordar, així s'estableix d'acord a les normes reguladores del procediment per a l'elecció del director general i la renovació parcial dels membres del Consell de Direcció de l'Ens Públic de Radiotelevisió de Balears.

A més, al ple de dimarts que ve, que començarà a les 09.00 hores, amb les preguntes de control al Govern, es debatran altres qüestions com la reducció sobre l'impost de patrimoni o els atacs a partits polítics, periodistes i sindicats educatius.

Tot en un ple al qual, després de dues sessions absent, per ser a Madrid a l'acte de jura de Leonor de Borbón i a la World Travel Market, assistirà la presidenta del Govern, Marga Prohens, que haurà de respondre altres qüestions, com les relatives a condonació de 1.000 milions del FLA, a l'amnistia acordada pel PSOE i Junts i la segregació lingüística.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.