Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS denuncia els «dubtes i ombres» en les negociacions per a construir un recinte firal a una propietat privada

El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Jaume Alzamora, ha denunciat aquest dijous les negociacions que manté la institució insular amb una propietat privada per a instal·lar un recinte firal de titularitat púbica. Alzamora ha mostrat la seva sorpresa després que la consellera de Promoció Econòmia i Desenvolupament Local, Pilar Amate (VOX), reconegué durant el ple que aquest dijous celebra la corporació aquestes negociacions. De fet, el portaveu ecosobiranista havia plantejat una pregunta al respecte després que un mitjà avancés la construcció d'aquestes instal·lacions.

Segons Alzamora de la resposta de la consellera queda palès que «estan negociant amb una propietat privada una instal·lació i construcció d'un recinte firal botant-se tots els procediments públics d'una tramitació d'aquesta magnitud». En aquest sentit, Alzamora ha recordat que aquest tipus de maniobres «en el passat han tengut conseqüències nefastes», en al·lusió als casos de corrupció de legislatures anteriors.

Alzamora, qui ha denunciat l'existència d'«ombres i dubtes», ha afegit que resulta estrany l'anunci d'un recinte firal a la part forana just quan l'Ajuntament de Palma n'ha anunciat un altre que, a més, serà finançat amb fons aportats pel mateix Consell de Mallorca.

El portaveu ha denunciat la situació després dels anuncis de dos consellers de VOX que asseguraven parlar en nom del departament de Promoció Econòmica. Així, els consellers sense cap funció executiva varen assegurar que ja s'han iniciat els tràmits per a la construcció d'un recinte firal permanent a la part forana, en una parcel·la de propietat privada. Inclús avançaven que l'espai s'ha projectat amb unes instal·lacions modernes i espaioses per a acollir esdeveniments de gran format. Alzamora ha ironitzat al respecte i ha manifestat si el recinte el construirà el partit directament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.