Setmanari d'informació local - 138 anys

Calvià licitarà noves concessions per a mantenir les platges obertes de març a novembre

La nova concessió de serveis de les platges de Calvià preveu l'obertura de més mesos a l'any per a «allargar la temporada i reduir la corba d'estacionalitat», segons ha explicat l'Ajuntament de Calvià. La mesura s'aplicarà a les platges de més afluència del municipi que es mantendran obertes i dotades de serveis de març fins a novembre, inclosos. La concessió està pendent de l'estudi jurídic corresponent i es preveu que es publiquin els plecs de la licitació abans de finalitzar l'any. Aquesta mesura s'emmarca en el pla estratègic de Calvià 365 que s'impulsa i promociona des de l'executiu municipal.

Des de Londres, on participa a la World Travel Market, el batle de Calvià, Juan Antonio Amengual, ha anunciat que la nova concessió suposa que les platges triades «comptaran amb socorristes i serveis de neteja, potser no amb totes les gandules i para-sols, però sí disponibles al públic».

«Tenim 300 dies de sol i de bon temps i no té sentit mantenir les platges tancades. Aquestes platges es poden convertir en els nostres parcs perquè residents i turistes en puguin gaudir», ha explicat. El batle ha assegurat que «es mantendran els mesos necessaris per a la regeneració de la posidònia i la cura mediambiental de les platges».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.