Setmanari d'informació local - 138 anys

Posen en marxa un curs de català bàsic per a famílies a Ciutadella

52907

L’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) organitza un curs de llengua catalana per a famílies al CEIP Pere Casasnovas de Ciutadella. Els destinataris són pares i mares sense coneixements o amb coneixements mínims de llengua catalana que volen ajudar en l’aprenentatge dels seus fills i volen ser capaços de comprendre i generar converses de nivell bàsic en situacions senzilles.

La durada del curs és de 20 hores, dividides en dues sessions setmanals d’hora i mitja, dilluns i dimecres, de 9 h a 10.30 h. El curs començarà el dia 6 de novembre i acabarà el 20 de desembre de 2023. El termini d’inscripció acaba el 2 de novembre de 2023.

Aquest curs és el primer d’una sèrie de cursos que oferirà l’IEB arran d’haver detectat, conjuntament amb diverses AFA i centres educatius, la necessitat d’impulsar cursos inicials perquè les famílies s’introdueixin en el coneixement de la llengua pròpia. Segons el director de l’IEB, Llorenç Perelló, «el compromís d’aquesta institució durant aquest mandat és poder arribar a les demandes de formació per part de diferents col·lectius».

D’altra banda, la formació de català inicial per a famílies se suma al curs de llenguatge jurídic català que properament es posarà en marxa, atesa la mancança de formació jurídica en la nostra llengua en l’Administració local.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.