Setmanari d'informació local - 138 anys

L’IEB organitza un curs de llenguatge jurídic català per a tècnics jurídics de l’Administració local

52817

En el marc de la campanya 'La justícia, també en català', des de l’Institut d'Eestudis Baleàrics (IEB) s’organitza un curs de llenguatge jurídic català per a tècnics jurídics de l’Administració local, en col·laboració amb la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears.

El curs s’organitza davant la demanda creixent de formació jurídica en català i té per objectiu apropar aquest llenguatge d’especialitat al personal que desenvolupa tasques jurídiques als ajuntaments, mancomunitats o consells insulars, així com oferir-los eines i recursos lingüístics.

El curs es durà a terme els dies 14, 17, 21, 24, 28 de novembre i el 1r de desembre, en horari de 10 a 12 hores. Tendrà una durada de 20 hores i serà en format en línia.

El director de l’IEB, Llorenç Perelló, ha destacat que «és important que els tècnics de l’Administració local puguin conèixer el llenguatge tècnic de la seva especialitat, per facilitar la seva tasca professional. Un dels objectius de la campanya també és formar als operadors jurídics de les Illes Balears en llenguatge jurídic en català».

La inscripció es podrà realitzar del 23 d’octubre al 6 de novembre al següent enllaç.

Noves edicions

Al llarg de l’any 2024 l’IEB organitzarà una nova edició dirigida als tècnics jurídics de l’Administració local. També s’organitzaran dos nous cursos destinats a estudiants i a la ciutadania en general.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.