Setmanari d'informació local - 138 anys

Apesteguia: «Ens trobam davant un PP pitjor que el de l’època de Bauzá. Un PP que mercadeja amb la llengua catalana i els drets lingüístics en ésser presoner de VOX»

MÉS per Mallorca condemna que PP i VOX hagin en contra de mantenir el requisit del català a la funció pública en una Proposició no de Llei votada al ple del Parlament d’aquest dimarts. El partit ecosobiranista considera que és tota una declaració d’intencions, recorda que el PP no duia aquesta mesura al seu programa electoral i considera que mercadeja amb la llengua catalana i els drets lingüístics en ésser presoners del seu pacte amb l'extrema dreta.

«En aquests primers 100 dies de govern hem vist un PP pitjor que el de l’època de José Ramón Bauzá», ha assegurat el portaveu del grup parlamentari de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia. «Un PP que mercadeja amb la llengua catalana, pròpia d’aquesta terra, i els drets lingüístics perquè és presoner, perquè així ho ha volgut, del seu pacte amb VOX», ha remarcat.

En aquest sentit, MÉS per Mallorca ha volgut recordar que el PP no duia aquesta mesura en el seu programa electoral i que «el 88% de la ciutadania va votar en contra dels atacs a la llengua pròpia i d’eliminar drets lingüístics».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.