Setmanari d'informació local - 138 anys

Polèmica per la retirada de la bandera trans del balcó de l'antiga Direcció Insular d'Igualtat

19/10/2023 Balcón de la antigua Dirección Insular de Igualdad y Diversidad con la bandera colgada.. El grupo de consellers insulares de MÉS per Mallorca ha lamentado este jueves la "falta de compromiso con la diversidad" por el pacto PP-Vox en el Consell, criticando la retirada de una bandera trans colgada en el balcón de la antigua Dirección Insular de Igualdad y Diversidad, ahora convertida en la Dirección de Familia. POLITICA ISLAS BALEARES ESPAÑA EUROPA SOCIEDAD PALMA DE MALLORCA MÉS | MÉS

El grup de consellers insulars de MÉS per Mallorca ha lamentat aquest dijous la «falta de compromís amb la diversitat» pel pacte PP-Vox en el Consell, criticant la retirada d'una bandera trans que penjava en el balcó de l'antiga Direcció Insular d'Igualtat i Diversitat, ara convertida en la Direcció de Família.

En un comunicat, el grup ecosobiranista ha indicat que la bandera reivindicativa ondejava fins al passat dimecres migdia, però «uns minuts més tard, la bandera fou retirada».

L'exdirectora insular d'Igualtat i Diversitat, Rosa Cursach, ha censurat aquesta decisió, que coincideix amb la celebració de l'octubre trans. Així mateix, ha interpretat la retirada com «una nova cessió del PP als socis de l'extrema dreta» i ha dit als populars que «renuncien a la defensa i visibilització dels drets humans».

«És necessari que les administracions públiques estiguin devora de la ciutadania i mostrin la seva voluntat de visibilitzar la lluita del col·lectiu LGTBI+ en la societat i en tot el món, i contribueixin a erradicar la discriminació i estigmatització», han reivindicat des de MÉS.




Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.