Setmanari d'informació local - 138 anys

Presentació a Lluna del llibre ‘Antoni Marquet Pasqual. Passió, sensibilitat i compromís’ de Miquel Amengual Bibiloni

Dimecres, dia 18 d’octubre, a les 19 hores, tendrà lloc a la llibreria Lluna de Palma (General Riera 39B), la presentació del llibre ‘Antoni Marquet Pasqual. Passió, sensibilitat i compromís’ de Miquel Amengual Bibiloni (Lleonard Muntaner, Editor, 2023). Maria Victòria Secall és l’encarregada del pròleg.

A l’acte hi intervendran Maria Victòria Secall, poeta i prologuista de l’obra; Miquel Amengual Bibiloni, autor del llibre, i el biografiat Antoni Marquet Pasqual. Moderarà l’acte Maria Muntaner.

Extret de l’editorial: «En aquest volum […] dedicat al pintor pollencí Antoni Marquet Pasqual (Pollença, 1942), titulat amb precisió Passió, sensibilitat i compromís, l’historiador Miquel Amengual i Bibiloni aprofundeix en els quefers de cada dia de l’home i de l’artista, la insubornable honestedat, els temps difícils, els amics i la família, la prolífica obra pictòrica, el pòsit de vida i la seva implicació social i política a Pollença», explica Maria Victòria Secall al pròleg del llibre que teniu a les mans.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.