Setmanari d'informació local - 138 anys

CCOO condemna l'agressió a l'alumne de l'IES La Ribera: «Els centres educatius han de ser llocs segurs»

52199

CCOO ha expressat el seu rebuig davant els esdeveniments succeïts aquest dijous a l'institut IES La Ribera, on un grup d'adults va propinar una pallissa a un alumne de 12 anys que s'havia barallat prèviament amb un familiar dels agressors.

Des del sindicat han ofert tot el seu suport a tota la comunitat educativa que va viure aquesta situació, i defensen que és de vital importància que els centres educatius siguin llocs segurs per a estudiants, docents i personal no docent.

En aquest sentit, des de CCOO han volgut subratllar els següents punts:

  • Rebuig total a la violència. CCOO condemna qualsevol forma de violència i promou la resolució pacífica dels conflictes.
  • Suport i assessorament a la comunitat educativa. Els nostres serveis d’assessorament estan oberts per al personal educatiu, en cas de necessitat.
  • Apel·lació a les autoritats. És urgent posar en marxa, de forma consensuada a la mesa sectorial, mesures preventives i actuacions efectives per evitar problemes futurs. Exigeixen que es facin les passes necessàries i es destinin els recursos econòmics suficients per garantir la salut i seguretat de l’alumnat i professional de l’educació.

Des del sindicat demanen a la Conselleria d’Educació que garanteixi que els centres siguin llocs segurs per a tothom.

Aquest mateix divendres, la Conselleria d'Educació i Universitats ha informat que posaran seguretat privada a l'institut.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.